dijous, 26 de novembre del 2009

Queen - Bohemian Rhapsody

Mai no ens cansem d'escoltar-la!

dissabte, 14 de novembre del 2009

bandArt

Fixeu-vos bé en aquesta orquestra. Està formada per joves virtuosos d'arreu d'Europa -catalans també- i toca que és un goig per a l'oïda.

dijous, 12 de novembre del 2009

Rosa Balistreri - Quannu moru

Rosa Balistreri va enregistrar molt poc abans de morir, en una emissora de ràdio, aquesta cançó, amb un aire molt clar de comiat. En vida, havia estat la més gran representant de la música popular siciliana.

diumenge, 8 de novembre del 2009

Elvis Presley The Milton Berle Show Blue Suede Shoes

La cançó, extraordinària. Però cal observar ben atentament que fins i tot el rock, moda nova , jove i trencadora als USA, es feia servir impúdicament per animar els soldats enviats a una guerra d'agressió, com quasi totes les seves.

dijous, 5 de novembre del 2009

Orfeó Català: El cant dels "pàjarus"

Cançó tradicional catalana de tots els temps.

dimarts, 3 de novembre del 2009

L'u d'Aielo

És impagable l'efecte extraordinari que representa un grup de Panamà tot cantant l' U d'Aielo, amb la veu invitada del Pep Botifarra. L'adaptació de la música sempre serà més gran que la dels grups humans...

Haendeliana

La supervivència de la tenora i altres instruments de la nostra música popular passa, sense dubte, per la seva incorporació a corrents més actuals. Aquí, Jordi Molina a la tenora, acompanyat per Ramon Escalé, interpreta música de Guinovart.